۹ شهریور ۱۳۹۱

هفته ی پنجم از کلاس ۱ منتور Anticipation & Squash/Stertch


هفته ی پنجم و بحث در مورد قوانین بسیار مهم Anticipation & Squash/Stertch

من بعد از اتمام تکالیف هفته ی چهارم به سرعت شروع به جمع آوری اطلاعات از هفته ی پنجم کردم. تکالیفی که برای این هفته در نظر گرفته شده از قرار زیر است : 
  • متحرک سازی توپی که در بین موانع حرکت میکند و با آنها برخورد میکند. 
  • کشیدن ژست از احساس کاراکتری که دچار حالت انهدام یا نابودی ( Devastation ) است. 
  • تنظیم ژست انتخاب شده بر روی کاراکتر 
توضیحات در ادامه ی مطلب

۷ شهریور ۱۳۹۱

هفته ی چهارم از کلاس ۱ منتور ( تکالیف )

بلاخره تکلیف هفته ی چهارم هم به پایان رسید و من تونستم به اطلاعات ارزنده ای دست پیدا کنم. من در خروجی کار نهایی هفته ی سوم با چند مشکل بر خوردم که به لطف خدا تونستم اونهارو بر طرف کنم.

و این هم تمرین متحرک سازی Heavy ball & light Ball


توضیحات در ادامه مطلب

۳۱ مرداد ۱۳۹۱

هفته ی چهارم از کلاس ۱ منتور Timing & Spacing


هفته ی چهارم و بحث در مورد قانون Timing & Spacing

بعد از بررسی اهدافی که در هفته ی چهارم از کلاس منتور داشتم , متوجه شدم که موضوع کلاس در این هفته در مورد اهمیت زمانبندی و فاصله گذاری است و همچنین تکالیفی که برای این هفته در نظر گرفته شده از قرار زیر است : 

  1. متحرک سازی یک توپ سنگین و یک توپ سبک و به دست آوردن اختلاف بین آنها 


اهمیت زمان بندی و فاصله گذاری 
  • زمان بندی Timing : مدت زمان برای پرش از نقطه ی A و رسیدن به نقطه ی B 
  • فاصله گذاری Spacing : فاصله ی بصری از یک فریم تا فریم بعدی 
یک زمانبندی در صورتی خوب حس میشود و باعث جذاب شدن یک انیمیشن میشود که دارای فیزیک Physics صحیح باشد و بر روی کمان Arcs قرار بگیرد.

برای یک آماتور که به تازگی شروع به آموختن متحرک سازی کرده است درک زمانبندی و فاصله گذاری کاری دشوار و اغلب با اشتباه است.یک انیماتور تازه کار عمدتا در زمانبندی و فاصله گذاری و همچنین ایجاد کمان ها به مشکل بر میخورد. ولی میتوان با تمرکز و دقت و همچنین استفاده از مرجع های خوب در این کار مهارت کافی پیدا کرد و با کسب تجربه از تمرین های متعدد این مشکل را بر طرف کرد.

با مشاهده ی هر چه بیشتر محیط پیرامون خود و دقت در زمان انجام شدن کارها میتوان چشم را تقویت کرد و درک بهتری از زمان بندی بدست بیاوریم.

مهمترین مفاهیمی که در بحث زمانبندی باید به آنها توجه کرد از قرار زیر است :

۳۰ مرداد ۱۳۹۱

هفته ی سوم از کلاس ۱ منتور ( تکالیف )

من سعی کردم متحرک سازی توپ را بر اساس مرجع انجام دهم و سعی کردم از کار رندر بگیرم اما به خاطر مشکلاتی نتونستم این کارو انجام بدم.سعی میکنم در کار های بعدی این مشکلو بر طرف کنم.

این هم متحرک سازی توپ بسکتبال


تصاویر زیر ژست هایی از هیجان میباشند. که من یکی از تصاویر را جهت قرار دادن بر روی کاراکتر انتخاب کردم .این تصویر یک ورزشکار می باشد که برای پیروزی خود بسیار هیجان زده شده است.



خوشحال میشم از نظرات سازندتون استفاده کنم.

هفته ی سوم از کلاس ۱ منتور ( توضیحات )


امروز قصد دارم کارهایی که توی این مدت انجام دادمو بیان کنم... من بعد از مطالعه کردن برنامه ی کاری هفته ی سوم منتور , سعی کردم طبق اون تکالیفی که برای انجام دادن ذکر شده بود انجام بدم.

تکالیفی که برای این هفته در نظر گرفته شده از قرار زیر است :
  1.  متحرک سازی حرکت یک توپ بسکتبال یا فوتبال
  2. کشیدن چند ژست از شخصی که دارای احساس هیجان است
  3.  قرار دادن ژست های کشیده شده بر روی کاراکتر
من هم سعی کردم طبق این برنامه کار ها را انجام بدم.البته در ابتدای تمرینات به خاطر ساده بودن تمرین ها کمی خسته کننده به نظر میان , اما همین تمرینات ساده میتونن توی درک قوانین انیمیشن به ما کمک کنن.

اطلاعات بیشتر در ادامه ی مطلب :

۱۲ مرداد ۱۳۹۱

هفته ی دوم از کلاس ۱ منتور ( تکالیف )


اینها ژست های مختلفی هستند که من سعی کردم از فعالیت های مختلف ترسیم کنم. من از دوتاش خیلی خوشم اومد. که سعی کردم پز سمت راست را بر روی کاراکتر قرار دهم. این در واقع وضعیت یک پلیس هستش که به طرف شخصی اسلحه کشیده و به دقت اونو زیر نظر داره.
Public - postures
البته به خاطر یه باگ نرم افزاری فایلم مشکل پیدا کرد و نمیتونستم بیشتر از این روش کار کنم. ولی سعی میکنم کنم بر روی تمرین های دیگه بیشتر وقت بزارم و تکمیل تر کنم...به خاطر همین مشکلی نمیتونستم بر روی نور پردازی صحنه بیشتر از این کار کنم.
Cob posture

هفته ی اول و دوم از کلاس ۱ منتور ( توضیحات )


همانطور که گفته بودم قصد دارم طبق برنامه ی کلاس های منتور جلو برم. مرحله ی اول که Basic Foundations نام دارم طی 12 هفته انجام میگیرد.
من چند وبلاگ از دانش آموزان منتور را بررسی کردم و متوجه شدم که در هفته ی اول و دوم برنامه ی کلاس ها به چه صورتی پیش رفته.
هفته ی اول : این هفته صرف معرفی استاد و دانش آموزان شده و توضیحاتی در مورد تاریخچه ی انیمیشن و موضوعاتی از این قبیل و متوجه شدم نرم افزاری که کلاس های منتور با اون جلو میرن مایا هستش که این برای من خیلی خوشایند بود . برای گذراندن این کلاس ها حتما باید دانش آموزان یک دوره ی مقدماتی برای یادگیری مایا هم پشت سر بگذارنند.
هفته ی دوم : کلا س ها در اصل از این هفته شروع می شوند.برنامه ی این هفته یادگیری اصول 12 گانه ی پویانمایی هستش که در جلسات جلوتر در تمرینات از اونها استفاده میکنند.تکلیفی که برای این هفته در نظر گرفته شده بر این قرار است که دانش آموزان به محیط بیرون رفته و پز های مختلفی از مردم بکشند.و در نهایت از میان این پز ها یکی را انتخاب کنند و بر روی کاراکتر قرار دهند.
من هم طبق این برنامه چندین پز مختلف از حرکت های مختلف کشیدم.نکته ای که باید توجه کرد این است که پز های کشیده شده حتما باید ساده و قابل فهم باشند.در واقع چیزی که در این پز ها مهم هست حرکت کاراکتر میباشد.این حرکت هم باید پویایی لازم را داشته باشد و هر اینکه با دیدن آن سریعا متوجه مقصود حرکت شویم.
چند نکته ی مهم که در طراحی یک پز باید رعایت شود :

  • Line of action این اصطلاح بیان میکند که یک پز باید دارای خط حرکت باشد که این خط هم جهت کاراکتر را مشخص میکند و هم بیان کننده ی حرکت میباشد. و این خط حرکت باید بر اساس یک منحنی باشد (طبق قانون Arcs)
  • Exaggeration میتوان پز ها را با اغراق کشید که هم باعث جذابیت حرکت میشود و هم اینکه میتوان بر روی چیز هایی که در زندگی واقعی میبینیم بیشتر تاکید کرد.
  • Head angle جایگاه سر بسیار مهم میباشد و جهت نگاه حتما باید با دقت انتخاب شود چراکه نقش مهمی در بیان حرکت دارد.
  • Silhouette یک پز خوب همیشه یک سایه نمای قوی دارد و باید بتوان یک حرکت را بر اساس سایه نمای آن تشخیص داد.
  • Balance and Weight پزی که انتخاب میکنیم حتما باید تعادل داشته باشد و وزن به خوبی در آن مشخص باشد.
  • Twinning - Avoid it اجتناب از تقارن , این قانون بیان میکند که تقارن در کار باید از بین برود .در یک پز سمت چپ بدن با سمت راست آن باید تفاوت داشته باشد و آینه وار نباشد.
  • Staging کاراکتر باید در زاویه ی خوبی قرار گیرد و فضای صحنه بر روی آن تمرکز داشته باشد و بیشترین فضای صحنه را کاراکتر پر کند.